Vuoden valinnat

 

PM2015PorvooKRVuoden Valinnat on Kenneljuniorit ry:n järjestämä kilpailu, jossa vuosittain palkitaan menestyneitä ja aktiivisia yhdistyksen toimijoita. Vuoden Kenneljuniorin sekä seniorin valitsee kokouksessaan yhdistyksen hallitus. Tunnustus annetaan aktiivisuudesta ja esimerkillisestä asenteesta.

Vuoden valinnat 2019
 Vuoden kenneljuniori  Nella Nemlander
   
 Junior handler (nuoremmat)   Lumi Venäläinen 
 Junior handler (vanhemmat)   Sabrina Snellman

 

Vuoden menestyneimmän Kenneljuniorin valintaan voi jokainen jäsen osallistua ilmoittamalla tuloksensa (ikäluokka, näyttelyn aika ja paikka, sijoitustulos, osallistujien määrä, omat pisteesi) osoitteeseen puheenjohtaja@kenneljuniorit.com. Voit ilmoittaa vuoden aikana korkeintaan 10 näyttelyn tulokset. Kilpailuun osallistumisen edellytyksenä on, että kilpailija on maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksunsa lokakuun loppuun mennessä.

Kilpailukausi on 1.1.-31.10. Mukaan hyväksytään vain viralliset kilpailut Suomessa (PM ja RN hyväksytään, pentunäyttelyitä ei).

Sijoituspisteet:
1. 5p
2. 4p
3. 3p
4. 2p
5. 1p

Päivän paras saa yllä mainitun lisäksi 2 lisäpistettä. Jos omassa ikäluokassa on ollut osallistujia 30 tai enemmän, saa peruspisteiden lisäksi 3 lisäpistettä. Osallistujamääräpisteet lasketaan luetteloon ilmoitettujen osallistujien mukaan.